Abonneren

Het Houtadresboek is gratis voor de abonnees van het vakblad Houtwereld maar is uiteraard ook los verkrijgbaar. Een exemplaar van het Houtadresboek kost € 103,- exclusief BTW.

 

 
      
      
      
      
Ik betaal pas na ontvangst van uw acceptgirokaart. De prijzen zijn inclusief portokosten, exclusief BTW en gelden alleen in Nederland. Een abonnement geldt voor een jaar en tot wederopzegging. Opzeggingen dienen schriftelijk te worden gedaan en uiterlijk zes weken voor het aflopen van de abonnementsperiode. Bij betaling per factuur betaalt u €2,95 administratiekosten.
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemerkt met een * zijn verplicht.
 

 

Nijgh Periodieken BV, uitgever van Houtadresboek legt gegevens vast voor de behandeling van uw aanvraag. Deze gegevens worden gebruikt om een overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over de voor u relevante producten en diensten van Nijgh Periodieken en andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, dan kunt u dit schriftelijk aangeven aan Nijgh Periodieken B.V., o.v.v. Postbus 19949 2500 CX Den Haag.

decor
decor