Adverteren

Het Houtadresboek is al jaren een begrip in de houtbranche en aanverwante sectoren. Hierin zijn alle assortiments- en adresgegevens en nog veel meer andere gegevens van circa 1.800 leveranciers en overige organisaties te vinden. De gegevens zijn ook online en mobiel te raadplegen.

 

Nieuw: voor zowel professionals als particulieren!

Het Houtadresboek heeft een oplage van circa 2.500 exemplaren en wordt verstuurd aan alle abonnees van het vakblad Houtwereld. De online versie van het Houtadresboek is zowel bereikbaar via Houtwereld.nl als via Houtadresboek.nl en zal een nog grotere groep bereiken: professionals binnen het houtvak, maar nu ook de particuliere eindconsumenten!

 

Profileer uw bedrijf online!

Op Houtadresboek Online kunt u uw organisatie extra op laten vallen. Mogelijkheden hierbij zijn het plaatsen van banners, advertorials en een uitgebreid online bedrijfsprofiel waarbij u onder andere toe kunt voegen: logo, contactpersonen, bedrijfsbeschrijving, advertorialtekst, documenten (brochures etc.) en filmpjes. Uw organisatie is gemakkelijk te vinden voor potentiƫle klanten, ook onderweg via mobiel internet en smartphones.

 

Neem voor meer informatie over advertentiemogelijkheden contact op met: Lot Vermeer (088-6440621, l.vermeer@archermedia.nl) of Marco Blijswijk (088-2266667, m.blijswijk@archermedia.nl)

 

decor
decor